Youmag.gr
Οι λάμπες πυρακτώσεως είναι αρκετά ενδιαφέρουσες όταν τις κοιτάς . Είναι αρκετά χαριτωμένες, έχουν οργανικά σχήματα και ευαίσθητες δομές από γυαλί και είναι πραγματικά...

Οι λάμπες πυρακτώσεως είναι αρκετά ενδιαφέρουσες όταν τις κοιτάς . Είναι αρκετά χαριτωμένες, έχουν οργανικά σχήματα και ευαίσθητες δομές από γυαλί και είναι πραγματικά πολύ όμορφες, και γι ‘αυτό δεν αισθάνεσαι ωραία να τις πετάξεις απλά στα σκουπίδια όταν σταματήσουν να εκπέμπουν φως.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι μπορείτε να κάνετε τις παλιές λάμπες πυρακτώσεως;

Μια ομάδα από DIYers δημιούργησαν καταπληκτικά σχέδια από ανακυκλώσιμες λάμπες πυρακτώσεως. Μερικά από αυτά τα σχέδια μπορούν να γίνουν στο σπίτι, ενώ ορισμένα από αυτά δημιουργούνται από επαγγελματίες και μπορούν να αγοραστούν online. Αν σκέφτεστε να το δοκιμάσετε, παρακαλούμε να θυμάστε ότι οι λαμπτήρες έχουν συνήθως λεπτό γυαλί, και θα πρέπει να λαμβάνετε πάντα τις κατάλληλες προφυλάξεις.

Αυτοί οι λαμπτήρες με την εξέλιξη της τεχνολογίας σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν αφού θα αντικατασταθούν από λαμπτήρες LED που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες και μην ξεχάσετε γάντια και προστατευτικά γυαλιά!!!

Κρεμαστά βάζα

Κρεμαστα

Ενυδρεία

Mini Βάζα

Σύνθεση βάζων

Αλατοπίπερο

Spice jars

Λάμπες λαδιού

Κοσμήματα

Διακοσμητικές μέλλισες

Στεφάνι

Χριστουγεννιάτικα στολίδα

Tree ornaments

Έκκεντρο με χ’άντρες

Στολίδι πιγκουίνος

Σφαίρες από χιόνι

Στολίδι χιονάνθρωπος

No comments so far.

Be first to leave comment below.