Youmag.gr
Από χθες είναι και επίσημο! Ο Τζον Τέρι θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για έναν ακόμη χρόνο. Μπορεί πέρυσι να άφησε τον Φρανκ Λάμπαρντ να...

Από χθες είναι και επίσημο! Ο Τζον Τέρι θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για έναν ακόμη χρόνο.

Μπορεί πέρυσι να άφησε τον Φρανκ Λάμπαρντ να φύγει, αλλά φέτος δεν έκανε το ίδιο… λάθος με τον Τζον Τέρι η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να ανακοικώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με το «μεγάλο» αρχηγό για έναν ακόμη χρόνο.

«Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα, είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι «κέρδισα» αυτό το συμβόλαιο, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα παραμείνω εδώ για έναν ακόμη χρόνο τουλάχιστον. Και γιατί όχι, να μη μείνω για πολλά ακόμη χρόνια…», ανέφερε αρχικά ο Τέρι, μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «μπλε».

Τζον Τέρι: Ελπίζω πως θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη τρόπαια.

«Ελπίζω πως θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη τρόπαια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα. Θέλω να κερδίσω και άλλα τρόπαια και στόχος μου είναι να φτάσω τα 14, 15. Είμαστε πολύ κοντά τώρα, απλά πρέπει να περάσουμε τη… γραμμή. Είναι δύσκολο και αυτό φάνηκε από το παιχνίδι κόντρα στη Χαλ. Θα είναι φανταστικό αν κατακτήσουμε φέτος την κούπα, θα μας δώσει πολύ ώθηση για του χρόνου. Είμαι πανευτυχής και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν πολλοί τίτλοι», πρόσθεσε στη συνέχεια η «σημαία» των Λονδρέζων.

No comments so far.

Be first to leave comment below.