Youmag.gr
O λόγος του Ζινεντίν Ζιντάν έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα στη Μαδρίτη, με τον Γάλλο να παραμένει στο δυναμικό της Ρεάλ από ένα διαφορετικό πόστο....

O λόγος του Ζινεντίν Ζιντάν έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα στη Μαδρίτη, με τον Γάλλο να παραμένει στο δυναμικό της Ρεάλ από ένα διαφορετικό πόστο.

Ο Γάλλος σταρ, ο οποίος φορούσε τη φανέλα της «βασίλισσας», πλέον προπονεί τη δεύτερη ομάδας της, σχολιάζοντας τους μεγάλους παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Κάρλο Αντσελότι και την πορεία τους.

«Ο Ίσκο μου θυμίζει εμένα στην τεχνική. Οι φίλαθλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί του και αυτός ζει μια μοναδική στιγμή. Όσον αφορά στον Κριστιάνο, σίγουρα θα κερδίσει παραπάνω από τρεις Χρυσές Μπάλες. Αυτά που κάνει είναι από άλλο πλανήτη. Εάν συνεχίσει έτσι θα κατακτήσει πιο πολλά και απ’ τον Μέσι. Οι φίλαθλοι του Μπερναμπέου απολαμβάνουν έναν παίκτη υψηλού επιπέδου», δήλωσε αρχικά ο Ζιντάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του, Καρίμ Μπενζεμά.

«Είναι ένας επίσης σημαντικός παίκτης, ευγενικός, καλός και συμπαθητικός. Τα έχει όλα. Δεν είναι ένας παίκτης με 60 γκολ το χρόνο όπως ο Κριστιάνο, αλλά χάρη στη ποιότητα του συνεργάζεται με όλους και η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της. Λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Την επιτυχία στο παιχνίδι με τη Χετάφε δε θα μπορούσε να τη κάνει ο καθένας αν και φαινόταν αρκετά εύκολη».

No comments so far.

Be first to leave comment below.