Youmag.gr
Ο Βάλτερι Μπότας βάζει και τις Williams στη μάχη για το… δεύτερο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Με λίγες ακόμη ημέρες να απομένουν για την...

Ο Βάλτερι Μπότας βάζει και τις Williams στη μάχη για το… δεύτερο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

Με λίγες ακόμη ημέρες να απομένουν για την έναρξη του εφετινού πρωταθλήματος του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος, η Mercedes είναι για ακόμη μια χρονιά το μεγάλο φαβορί και το ενδεχόμενο να κάνει όντως το repeat είναι μεγάλο.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το ταβάνι των υπολοίπων είναι το… δεύτερο πρωτάθλημα, δηλαδή η θέση πίσω από τη γερμανική ομάδα. Ferrari και Red Bull έχουν ήδη παρουσιαστεί αισιόδοξες ως προς αυτόν τον στόχο, με τον Βάλτερι Μπότας να βάζει τώρα και τη Williams στο κόλπο.

«Ξέρουμε ότι η Mercedes είναι ακόμη η ‘team to beat’. Και μετά, τα πράγματα είναι εντελώς κλειστά. Αυτό νομίζουμε για την ώρα.

Δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις προς το παρόν με το αυτοκίνητο και όλες οι νέες ρυθμίσεις που έχουμε προσθέσει δουλεύουν όπως περιμέναμε, επομένως αυτό είναι καλό για μας.

Για φέτος, το αποτέλεσμα δεν ξέρω, δεν μπορώ να το προβλέψω. Αν μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στη Mercedes εφέτος σε σχέση με πέρυσι, αυτό θα ήταν πολύ καλό» δήλωσε ο Μπότας.

Ο Λιούις Χάμιλτον, θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα για χάρη της Mercedes;

No comments so far.

Be first to leave comment below.