Youmag.gr
Μπορεί κάποια ομάδα να είναι εφέτος ανταγωνιστική ως προς τη Mercedes και να διεκδικήσει στα ίσια το τρόπαιο της Φόρμουλα 1; Την περσινή σεζόν,...

Μπορεί κάποια ομάδα να είναι εφέτος ανταγωνιστική ως προς τη Mercedes και να διεκδικήσει στα ίσια το τρόπαιο της Φόρμουλα 1;

Την περσινή σεζόν, η Mercedes, ήταν πραγματικά άπιαστη και οι υπόλοιπες ομάδες πάλευαν απλά για τη 2η θέση.

Τα προγνωστικά λένε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και φέτος, ωστόσο, κατά καιρούς, πολλοί από τις άλλες ομάδες έχουν εκφράσει την αισιοδοξία τους ότι μπορούν να κοντράρουν επάξια τους εν ενεργεία πρωταθλητές.

Τελευταίος χρονικά ο Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος βλέπει ότι η Red Bull έχει κλείσει την ψαλίδα από τη γερμανική ομάδα, όμως δεν ξέρει πόσο.

«Έχουμε σίγουρα κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά πόσο μεγάλο είναι αυτό το βήμα είναι δύσκολο να το πούμε, μέχρι τον πρώτο αγώνα.

Σίγουρα, η Renault (κινητήρας της Red Bull) και όλοι στη Red Bull έχουμε δουλέψει σκληρά τον χειμώνα και ελπίζουμε να κλείσουμε την ψαλίδα.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κάνουμε καλούς αγώνες και φυσικά όσο πιο κοντά είμαστε στους πρωτοπόρους τόσο καλύτεροι αγώνες θα γίνονται. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα» τόνισε το αφεντικό των τετράκις (2010, 2011, 2012, 2013) πρωταθλητών.

Το πρώτο Grand Prix της σεζόν διεξάγεται σε λίγες ημέρες στην Αυστραλία (13 – 15 Μαρτίου).

No comments so far.

Be first to leave comment below.