Youmag.gr
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο «Καμπ Νου» στην 28η… στροφή του πρωταθλήματος της Primera Division. Οι Καταλανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους...

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο «Καμπ Νου» στην 28η… στροφή του πρωταθλήματος της Primera Division.

Οι Καταλανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να αυξήσουν τη διαφορά τους στους τέσσερις πόντους για να «αγκαλιάσουν» τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Είναι ένας τελικός, επειδή πάντα τα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ παίζονται σε αυτό το πνεύμα. Έχουν ένταση και δύναμη. Όμως, το αποτέλεσμα δε θα κρίνει και τον τίτλο, επειδή τα πάντα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια στην Primera Division. Το πρωτάθλημα έχει μεγαλώσει πλέον. Είναι σκληρό και ανταγωνιστικό και έχει ομάδες που… χτυπούν όλα τα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Λουίς Σουάρες για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ξέρω πως είναι η ατμόσφαιρα στο «Καμπ Νου» σε ένα clasico, επειδή έχω βρεθεί στο γήπεδο και, μάλιστα, στο 5-0, το 2010. Είναι αυτές οι στιγμές που σου χαράζονται στη μνήμη, επειδή θυμάσαι όλο τον κόσμο να γιορτάζει και τους παίκτες στο γήπεδο να πανηγυρίζουν. Ήταν απίστευτο».

Θα καταφέρει η Μπαρτσελόνα να πανηγυρίσει τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Κυριακή;

No comments so far.

Be first to leave comment below.