Youmag.gr
Νόβακ Τζόκοβιτς: Kατάφερα να επιστρέψω την κατάλληλη στιγμή. Νόβακ Τζόκοβιτς: Kατάφερα να επιστρέψω την κατάλληλη στιγμή.
Ο Στιβ Νταρσίς αντιστάθηκε όσο μπορούσε, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη στο Miami Masters. Ο Σέρβος, μπήκε δυνατά στον... Νόβακ Τζόκοβιτς: Kατάφερα να επιστρέψω την κατάλληλη στιγμή.

Ο Στιβ Νταρσίς αντιστάθηκε όσο μπορούσε, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη στο Miami Masters.

Ο Σέρβος, μπήκε δυνατά στον αγώνα, ωστόσο η… χαλάρωση που παρουσίασε στο 2ο σετ λίγο έλειψε να του στοιχίσει.

Ο «Νόλε» «ανέβασε» την απόδοση του στη συνέχεια και τελικά κατάφερε να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους «16» του τουρνουά, επικρατώντας με 6-0, 7-5 του 28χρονου Βέλγου, ενώ στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ, που νωρίτερα τη Δευτέρα επικράτησε με 7-5, 6-4 του Τόμας Μπελούτσι.

«Kατάφερα να επιστρέψω την κατάλληλη στιγμή. Έβαλα πάλι ένταση στο παιχνίδι μου και πρόσθεσα βάθος στα χτυπήματά μου. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μετά άρχισα να κάνω κάποια λάθη και ο Στιβ έπαιζε πιο ουδέτερα, λίγο πιο αργά και μπήκε στο ματς. Δυσκόλεψα τα πράγματα για τον εαυτό μου στο 2ο σετ, όμως στο τέλος κατάφερα να κερδίσω στα δύο σετ», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος τενίστας.

«Γνωρίζω το παιχνίδι του πολύ καλά. Ξέρω τι να περιμένω. Ελπίζω να είμαι καλά από το 1ο σετ, όπως έκανα στα δύο πρώτα μου παιχνίδια και στη συνέχεια να διατηρήσω την αυτοσυγκέντρωσή μου μέχρι το τέλος», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τζόκοβιτς, αναφερόμενος στην αποψινή «μάχη» του με τον Ουκρανό.

Θα καταφέρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς να κατακτήσει το Wimbledon φέτος;

No comments so far.

Be first to leave comment below.