Youmag.gr
Την επόμενη φορά που θα κανονίσετε μια κινηματογραφική βραδιά με τους γονείς σας, σκεφτείτε και ψάξτε καλά πριν διαλέξετε ταινία… Προς τιμήν της επικείμενης...

Την επόμενη φορά που θα κανονίσετε μια κινηματογραφική βραδιά με τους γονείς σας, σκεφτείτε και ψάξτε καλά πριν διαλέξετε ταινία…
Προς τιμήν της επικείμενης πρεμιέρας του Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, φτιάξαμε μια λίστα ταινιών που δεν πρέπει ποτέ να δείτε με τους γονείς σας…!

Precious

Στο Χάρλεμ του 1987 μια υπέρβαρη 16χρονη Αφροαμερικάνα μένει έγκυος για δεύτερη φορά από τον πατέρα της. Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, η οποία την κακομεταχειρίζεται, αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα ειδικό σχολείο για να μάθει γραφή και ανάγνωση.

Wolf of Wall Street
Οι μαφιόζοι των «Καλών Παιδιών» και του «Καζίνο» ντύνονται golden boys σε μια ξέφρενων ρυθμών μαύρη σάτιρα του καπιταλιστικού ονείρου που μετατρέπεται σε αμερικανικό εφιάλτη.

American Pie
Μια παρέα τεσσάρων έφηβων – με έντονες ορμές όπως όλοι οι έφηβοι – αποφασίζει να γνωρίσει τον «ολοκληρωμένο» έρωτα πριν έρθει η ημέρα της αποφοίτησης από το Λύκειο. Η όλη αυτή προσπάθεια θα συνοδευτεί όμως από μια πληθώρα κωμικοτραγικών καταστάσεων που θα οδηγήσουν τα αρχικά τους σχέδια σε απίστευτες καταστάσεις.

Forgetting Sarah Marshall
Ένας ανερχόμενος μουσικός ο Πίτερ (Τζέισον Σίγκελ) εγκαταλείπεται από την επί 6 χρόνια σύντροφό του, την tv star Σάρα Μάρσαλ (Κρίστεν Μπελ), και νιώθει να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του… Προκειμένου να ξεπεράσει το χωρισμό και την απόρριψη αποφασίζει να πάει διακοπές στη Χαβάη, αλλά η τύχη δεν τον ευνοεί… Στο νησί, εντελώς συμπτωματικά, είναι και η πρώην του με το νέο της σύντροφο (Ράσελ Μπραντ)…

Monster’s Ball
Σε ένα αμερικανικό σωφρονιστικό κατάστημα στη Georgia, ο πατερας, Hank Grotowski, και ο γιος του εκτελούν στην ηλεκτρική καρέκλα έναν μαύρο. Η τύχη τα φέρνει έτσι ώστε ο Hank να κάνει δεσμό τελικά με τη Leticia Musgrove, χήρα του εκλιπόντος, αναθεωρώντας παράλληλα και τις ρατσιστικές του απόψεις.

Brokeback Mountain
Ο Jack και ο Ennis είναι δύο νέοι που συναντιούνται όταν αναλαμβάνουν τη φύλαξη ενός κοπαδιού στο βουνό τουBrokeback για την καλοκαιρινή περίοδο.
Αρχικά αναπτύσσουν μια δυνατή φιλία μεταξύ τους η οποία όμως με το πέρασμα των ημερών εξελίσσεται σε ερωτική έλξη και λίγο μετά σε μια εφήμερη σχέση.


No comments so far.

Be first to leave comment below.