Youmag.gr
Πιο έμπειρος ο Παναθηναϊκός. Πιο έμπειρος ο Παναθηναϊκός.
Χωρίς άγχος, αλλά με πολύ πίστη έρχεται η  Άλμπα Βερολίνου στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η… «μάχη» για την πρόκριση στα πλέι... Πιο έμπειρος ο Παναθηναϊκός.

Χωρίς άγχος, αλλά με πολύ πίστη έρχεται η  Άλμπα Βερολίνου στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Η… «μάχη» για την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague κορυφώνεται και οι Γερμανοί είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την… ψυχή τους για να φύγουν με τη νίκη και το «χρυσό» εισιτήριο από την Αθήνα.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κανένας δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο μακριά. Για τους περισσότερους από μας είναι η πρώτη μας παρουσία στο Top 16. Το ότι διεκδικούμε πλέον μια θέση στα πλέι οφ είναι από μόνο του μεγάλο κατόρθωμα για μας. Είναι ευχάριστο να βρίσκεσαι στη θέση να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Άλμπα, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Σάσα Ομπράντοβιτς: Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κανένας δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο μακριά.

«Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πολλή περισσότερη εμπειρία στην αντιμετώπιση της πίεσης σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, αλλά θα δούμε. Παρά την έλλειψη εμπειρίας στα περισσότερα παιχνίδια του Top 16 καταφέραμε χάρη στην άμυνά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Θα καταφέρουν οι «πράσινοι» να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν μία ακόμη νίκη;

No comments so far.

Be first to leave comment below.