Youmag.gr
Πού θα βρείτε τα καλύτερα cupcakes Πού θα βρείτε τα καλύτερα cupcakes
Ξαφνικά τα μαγαζιά με τα πολύχρωμα αυτά κεκάκια, σε ποικιλία γεύσεων και σχεδίων, μοιάζουν να ξεφύτρωσαν παντού στην Αθήνα. Φτιαγμένα από βούτυρο, ζάχαρη, αβγά... Πού θα βρείτε τα καλύτερα cupcakes

Ξαφνικά τα μαγαζιά με τα πολύχρωμα αυτά κεκάκια, σε ποικιλία γεύσεων και σχεδίων, μοιάζουν να ξεφύτρωσαν παντού στην Αθήνα.

Φτιαγμένα από βούτυρο, ζάχαρη, αβγά και αλεύρι και στολισμένα με πολλά και διαφορετικά icings, από βανίλια και σοκολάτα μέχρι oreo και red velvet, τείνουν να γίνουν το εθνικό μας γλυκό.

 

 

 

 

Penny’ s Cupcakes

αρχείο λήψηςΗ Πέννυ Παυλίδου δημιουργεί λαχταριστές γλυκές δημιουργίες για κάθε περίσταση αυτό όμως που τη ξεχωρίζει είναι τα cupcakes της φτιαγμένα και από ελληνικά υλικά όπως λουκούμι, νεράντζι, βύσσινο, κυδώνι αλλά και μαστίχα. Εκτός από το εργαστήριοPenny’s Cakes, όπου παρασκευάζει τα γλυκά της, μοιράζεται τις πρωτότυπες συνταγές της για cupcakes και muffins στο βιβλίο Delicious Cupcakes & Muffins.
Αγωνιστών Πολυτεχνείου 50, Αγ. Δημήτριος, τηλ. 212 1027020

Emi’s Cupcakes

IMG_1545Το νέο μαγαζάκι στο Κολωνάκι έχει γίνει ήδη σημείο αναφοράς για όσους θέλουν να απολαύσουν λαχταριστές, σπιτικές γεύσεις. Στο κουκλίστικo ρετρό “Emi’s Cupcakes”, θα βρείτε μοναδικά cupcakes όπως το επονομαζόμενο red devil, αλλά και cookies, brownies και καραμελωμένο pop-corn! Η γλυκιά οικοδέσποινα Emi σε περιμένει με ένα ζεστό χαμόγελο, έτοιμη να σε εξυπηρετήσει!
Καρνεάδου 7, Κολωνάκι

Hamptons cupcakes

Hamptons-Cupcakes-3
Το γνωστό κατάστημα της Κηφισιάς που φέρνει όντως άρωμα Hamptons και η παραλιακή του έκδοση στην Μαρίνα Φλοίσβου.

Στα Hamptons θα βρείτε καταπλικτηκά cupcakes σε μια ποικιλία γεύσεων που καλύπτουν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους. Ξεκινώντας παραδοσιακά από τα ακαταμάχητα Red velvet με frosting από cheesecake.

Κτίριο 3, Μαρίνα Φλοίσβου ΤΗΛ.: 210 9871380
Λεβίδου 11, 14561, Κηφισιά, Αθήνα

No comments so far.

Be first to leave comment below.