Youmag.gr
O Ρότζερ Φέντερερ απολαμβάνει ημέρες ξεκούρασης, δίνοντας το παρών σε εκδηλώσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο «βασιλιάς» έφτασε τις 1000 νίκες στην καριέρα του,...

O Ρότζερ Φέντερερ απολαμβάνει ημέρες ξεκούρασης, δίνοντας το παρών σε εκδηλώσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο «βασιλιάς» έφτασε τις 1000 νίκες στην καριέρα του, μετά την επικράτηση επί του Μίλος Ράονιτς στον τελικό του Brisbane International και το γιορτάζει.

Στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού στο Λος Άντζελες, στην οποία έδωσε το παρών, αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς του στόχους και παραδέχτηκε πως όσο δύσκολο κι αν είναι θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

«Νιώθω πολύ ωραία στο Λος Άντζελες. Είναι μια πολύ διασκεδαστική και ξεχωριστή βραδιά. Δεν κάνω πολλές εμφανίσεις εδώ στη δυτική ακτή και στο Λος Άντζελες οπότε προσπαθώ να το ευχαριστηθώ όσο πιο πολύ μπορώ», δήλωσε αρχικά ο Φέντερερ, για να προσθέσει στη συνέχεια μιλώντας για τους στόχους του:

«Είναι ωραίο να γιορτάζω τις 1000 νίκες. Διασκεδάζω πραγματικά σε αυτές τις εκδηλώσεις και αυτό σε κάνει να χαίρεσαι στον κόσμο που ζεις. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στο Νο1 του κόσμου, όμως ο Νόβακ κάνει αυτό το εγχείρημα πολύ δύσκολο. Όλη μου η προετοιμασία βασίζεται στο να είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση στο Wimbledon. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω έναν ακόμη τίτλο εκεί».

Θα καταφέρει ο Ρότζερ Φέντερερ να φανεί συνεπής σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού του τένις το 2015 και να πανηγυρίσει τον τίτλο του Wimbledon;

No comments so far.

Be first to leave comment below.