Youmag.gr
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να «σφραγίσει» την παρουσία της στον τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε...

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να «σφραγίσει» την παρουσία της στον τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε στον επαναληπτικό ημιτελικό την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη με 2-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα της προκρίθηκε στον τελικό.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια που η Μπιλμπάο θα αντιμετωπίσει την «Μπάρτσα» στον τελικό του Copa del Rey, έχοντας απολέσει τον τίτλο το 2009 και το 2012, αναζητώντας φέτος εκδίκηση, με τον Βαλβέρδε να πιστεύει στους παίκτες του.

Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί στον τελικό.  Ερνέστο Βαλβέρδε

«H Eσπανιόλ έπαιξε καλά στον πρώτο αγώνα. Είχαμε στιγμές αδυναμίας και δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Στο δεύτερο παιχνίδι δεν τους δώσαμε την ευκαιρία και πήραμε την πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί στον τελικό, αλλά δε μας ενδιαφέρει με ποιον παίζουμε.

Το σημαντικό είναι ότι φθάσαμε στον τελικό. Η Μπαρτσελόνα έχει ποιότητα ως ομάδα αλλά εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για νίκη και όλα μπορούν να συμβούν. Η σεζόν για μας δεν έχει τελειώσει και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο τελικός είναι σημαντικός για μας και του παίκτες. Μας δίνει ώθηση και για το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Βάσκοι βρίσκονται πλέον μπροστά σε μία πολύ μεγάλη πρόκληση, ανυπομονώντας για τον τελικό της 30ης Μαΐου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε μία τεράστια ευκαιρία να πανηγυρίσουν έναν τίτλο το 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.