Youmag.gr
ΚοοΚοο Οι Trashformers έρχονται με ένα καρέ ΜΑΣΚΕ! Τα Σάββατα 31/1, 7/2, 14/2, 21/2 τέσσερα διαφορετικά, φαντασμαγορικά, θεαματικά, θεματικά, πολύχρωμα, καρναβαλικά, αποκριάτικα parties στο...

ΚοοΚοο

Οι Trashformers έρχονται με ένα καρέ ΜΑΣΚΕ! Τα Σάββατα 31/1, 7/2, 14/2, 21/2 τέσσερα διαφορετικά, φαντασμαγορικά, θεαματικά, θεματικά, πολύχρωμα, καρναβαλικά, αποκριάτικα parties στο Κοοκοο!
Σάββατο 31/1:
ΝΤΥΣΟΥ ΣΤΙΧΟΣ
… Διάλεξε έναν στίχο ή το όνομα του αγαπημένου σου τραγουδιού και… ντύσου!

Σάββατο 7/2:
GOOD FELLAS
Αυτή την φορά το γκάζι θα πλημμυρίσει από ήρωες! Δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα για το κακό! Το ΚοοΚοο δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα!
Σάββατο 14/2:
HEAVEN vs HELL
!!!!!! Το καλύτερο combo της ενδεκαετίας !!!!!! ΚΑΙ Αγίου Βαλεντίνου, ΚΑΙ αποκριάτικο θεματικό πάρτι, ΚΑΙ Σάββατο! ΚΑΙ Ολική έκλειψη Ηλίου! (…καλά το τελευταίο ήταν υπερβολή)
Σάββατο 21/2 θέμα:
π.Χ. – Προ Χριστού (και ΌΧΙ Παραδείγματος Χάριν!)
Ένα ανεξάντλητο θέμα brought to you by Trashformers! Ντυθείτε ό,τι γουστάρετε, αρκεί να έχει παλιώσει.. τουλάχιστον 2000 χρόνια!


Gazarte

Ποτοαπαγόρευση, μαφία και swing
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, τα πουά φουστάνια, τα ασπρόμαυρα τρυπητά παπούτσια και τα μαφιόζικα καπέλα βγαίνουν από την ντουλάπα προκειμένου να περάσουμε την πύλη της δεκαετίας του ’30, τότε που μεσουρανούσε η ποτοαπαγόρευση, η μαφία και το swing.
Φαντεζί πιζάμες και ….Μαριέττα Φαφούτη
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, φορέστε τις πιο φαντεζί πιτζάμες, πάρτε το αγαπημένο σας μαξιλάρι και ελάτε να συναντήσετε τηΜαριέττα Φαφούτη και την 8μελή μπάντα της.

Disco-funk, Milo Z και λαμέ πουκάμισα
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, το ξεφάντωμα χτυπάει κόκκινο. Παντελόνια καμπάνες, λαμέ πουκάμισα και άφρο περούκες μας μεταφέρουν στη δεκαετία του ’70 με τον διάσημο Νεοϋορκέζο μετρ της disco-funk, Milo Z, να δίνει το έναυσμα για την πιο αστραφτερή βραδιά της Αποκριάς.

No comments so far.

Be first to leave comment below.