Youmag.gr
Τζένσον Μπάτον: Φέτος δεν έχουμε ιδέα. Τζένσον Μπάτον: Φέτος δεν έχουμε ιδέα.
O Τζένσον Μπάτον μίλησε για τη σεζόν που έρχεται στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, με τον έμπειρο «πιλότο» να αναφέρεται σε λεπτές ισορροπίες. Με... Τζένσον Μπάτον: Φέτος δεν έχουμε ιδέα.

O Τζένσον Μπάτον μίλησε για τη σεζόν που έρχεται στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, με τον έμπειρο «πιλότο» να αναφέρεται σε λεπτές ισορροπίες.

Με την MP4-30 να παρουσιάζει διάφορα τεχνικά προβλήματα στα δύο τεστ χειμερινών δοκιμών, σε Χερέθ και Βαρκελώνη ο Μπάτον κλήθηκε να σχολιάσει την πρώτη αναμέτρηση της σεζόν, η οποία διεξάγεται στις 15 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

«Παρατήρησα αρκετές φορές τους χρόνους. Παρόλα αυτά δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο πιο γρήγορος. Η Mercedes δείχνει γρηγορότερη σε μεγάλες αποστάσεις, η Ferrari δείχνει δυνατή. Δεν ξέρω τι να πω για τη Williams. Οι Sauber και Red Bull δείχνουν αρκετά καλές. Κάποιοι οδηγοί κερδίζουν 1,5 δευτερόλεπτο με τα μαλακά ελαστικά, ενώ κάποιοι άλλοι 3-4 δέκατα.

Είναι ακόμα απολύτως μη προβλέψιμη η συσχέτιση δυνάμεων και αυτό είναι τέλειο περιμένοντας τον πρώτο αγώνα. Πέρυσι ήταν η Mercedes, η Williams και εμείς στις δοκιμές. Φέτος δεν έχουμε ιδέα. Πιστεύω ότι στον πρώτο αγώνα θα είναι όλα πιθανά», δήλωσε ο Μπάτον.

Θα καταφέρει ο 35χρονος οδηγός να κάνει την έκπληξη και να πανηγυρίσει τον τίτλο της Φόρμουλα 1 το 2015;

No comments so far.

Be first to leave comment below.