Youmag.gr
Το πρώτο 20λεπτο νομίζω ότι είναι κρίσιμο. Το πρώτο 20λεπτο νομίζω ότι είναι κρίσιμο.
Τις δικές του συμβουλές ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία έδωσε ο Κώστας Οικονόμου. Ένα δύσκολο τεστ περιμένει το «γαλανόλευκο» συγκρότημα, καθώς... Το πρώτο 20λεπτο νομίζω ότι είναι κρίσιμο.

Τις δικές του συμβουλές ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία έδωσε ο Κώστας Οικονόμου.

Ένα δύσκολο τεστ περιμένει το «γαλανόλευκο» συγκρότημα, καθώς ταξιδεύει στην έδρα της Ουγγαρίας με μοναδικό στόχο τη νίκη.

«Το κλίμα στην Ουγγαρία είναι πολύ καλό. Υπάρχει μεγάλη σιγουριά σε όλους, καθώς ο νέος προπονητής, ο Πολ Ντάρνταϊ, έχει δώσει δύναμη στους παίκτες και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα.

Σίγουρα είναι μία ομάδα που στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και στη συνεργασία των παικτών της. Έχει όμως παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά σε ατομικό επίπεδο», ανέφερε ο αμυντικός της MTK στο «Gazzetta.gr».

Ο έμπειρος άσος στάθηκε και στα πρόσωπα που πρέπει να προσέξει η Εθνική Ελλάδος, η οποία θα έχει στον πάγκο της για πρώτη φορά τον νέο της ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρχιο Μαρκαριάν.

«Ο Μπάλας Τζούτζακ που παίζει στην Ντιναμό Μόσχας. Νομίζω ότι αυτός ο παίκτης είναι το μεγάλο όπλο και ο αρχηγός της Ουγγαρίας. Αν παίξει καλά, τότε η δεξιά πλευρά της Εθνικής ενδεχομένως να αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα.

Το πρώτο 20λεπτο νομίζω ότι είναι κρίσιμο. Η Ουγγαρία θα μπει για να πιέσει και να εκμεταλλευτεί το ενθουσιασμό της έδρας. Εκεί η Εθνική πρέπει να είναι προσεκτική. Να αμυνθεί καλά και σιγά σιγά να βγει μπροστά», πρόσθεσε.

Θα καταφέρει η Ελλάδα να πάρει την νίκη;

No comments so far.

Be first to leave comment below.