Youmag.gr
Χαρούμενος δηλώνη ο Νταβίντ Βίγια αν συναντήσει τον Τσάβι. Χαρούμενος δηλώνη ο Νταβίντ Βίγια αν συναντήσει τον Τσάβι.
Μπορεί ο Τσάβι να έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από το μέλλον του. Ο αρχηγός των... Χαρούμενος δηλώνη ο Νταβίντ Βίγια αν συναντήσει τον Τσάβι.

Μπορεί ο Τσάβι να έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από το μέλλον του.

Ο αρχηγός των Καταλανών έχει δεχτεί πολλές κρούσεις από ομάδες του MLS, με έναν πρώην συμπαίκτη του στην «Μπάρτσα», τον Νταβίντ Βίγια, να εύχεται να δει τον Τσάβι στο αμερικανικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζεται και εκείνος.

«Έχουμε μιλήσει με τον Τσάβι, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στην Μπαρτσελόνα κι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο απ΄ όσο ξέρω. Δεν τον πίεσα για το μέλλον του κι ακόμη κι αν μου είπε κάτι, δε θέλω να το μεταφέρω δημόσια. Ο Τσάβι θα μπορούσε να ταιριάξει σε οποιαδήποτε Λίγκα του κόσμου. Θα είναι χαρά μου να έρθει στην Αμερική, αφού είναι σπουδαίος παίκτης και καλός μου φίλος», δήλωσε ο Βίγια.

Νταβίντ Βίγια: Ο Τσάβι θα μπορούσε να ταιριάξει σε οποιαδήποτε Λίγκα του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον Τσάβι να βρίσκεται μία ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με την Αλ Σαντ έναντι αστρονομικού ποσού, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Θα καταφέρει η Μπαρτσελόνα προερχόμενη από τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Θέλτα;

No comments so far.

Be first to leave comment below.