Youmag.gr
Άλωσε την Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Άλωσε την Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Australian Open, επικρατώντας με 3-1 σετ του Άντι Μάρεϊ. Ο Σέρβος τενίστας ξεκίνησε ιδανικά τη... Άλωσε την Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Australian Open, επικρατώντας με 3-1 σετ του Άντι Μάρεϊ.

Ο Σέρβος τενίστας ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, αποδεικνύοντας ότι μπορεί το 2015 να αποδειχτεί χρονιά ορόσημο για την καριέρα του.Στο μεγάλο τελικό, ο «Νόλε», μπήκε δυνατά, πίεσε τον Μάρεϊ και με καίρια χτυπήματα στα πιο κρίσιμα σημεία, έφτασε στο 7-6 και κατέκτησε το 1ο σετ.

Στη συνέχεια ο Βρετανός ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει με το… ίδιο νόμισμα (7-6), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον μεγάλο τελικό της Αυστραλίας.

Η χαρά, όμως, του Μάρεϊ και των υποστηρικτών του κράτησε για λίγο, καθώς στα επόμενα δύο σετ ο Τζόκοβιτς παρουσιάστηκε αλλαγμένος προς το καλύτερο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του.

Συγκεκριμένα, με εντυπωσιακό ρυθμό κατάφερε να κατακτήσει το 3ο σετ με 6-3 και να κάνει αποφασιστικό βήμα προς το «στέμμα».Κάτι που κατάφερε λίγη ώρα αργότερα, όταν μέσα σε αποθέωση έφτασε στο 6-0 στο 4ο και τελευταίο σετ και σήκωσε ψηλά στον ουρανό της Μελβούρνης το τρόπαιο.

No comments so far.

Be first to leave comment below.