Youmag.gr
Νόβακ Τζόκοβιτς: Κάθε νίκη είναι ξεχωριστή Νόβακ Τζόκοβιτς: Κάθε νίκη είναι ξεχωριστή
Ταπεινός παρά τα σπουδαία του κατορθώματα εμφανίζεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε την Κυριακή και το «στέμμα» του Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας... Νόβακ Τζόκοβιτς: Κάθε νίκη είναι ξεχωριστή

Ταπεινός παρά τα σπουδαία του κατορθώματα εμφανίζεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε την Κυριακή και το «στέμμα» του Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας κατάφερε να προσπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Άντι Μάρεϊ στον μεγάλο τελικό και ξεκίνησε ιδανικά το 2015.

Ο ίδιος, ωστόσο, σε δηλώσεις του φαίνετα συγκρατημένος, αποφεύγοντας να τοποθετήσει τον εαυτό του στους κορυφαίους του αθλήματος.

«Δεν νιώθω ένας από τους σπουδαιότερους, παρόλο που είναι τιμητικό να ανήκω σε ένα γκρουπ τενιστών που έχουν κερδίσει οκτώ Grand Slams. Θρύλοι όπως ο Αντρέ Αγκάσι και ο Ιβαν Λεντλ. Αυτοί οι τύποι, έχουν γράψει ιστορία οπότε το να ανήκω σε αυτό το γκρουπ, είναι προνόμιο για μένα.

Κάθε νίκη σε Grand Slam είναι ξεχωριστή, ακόμα και τώρα που έχω κερδίσει πέντε τίτλους εδώ. Έχω μπει σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, με τη γέννηση του υιού μου και το γάμο μου με τη Γέλενα.

Όλα αυτά συνέβησαν τους τελευταίους έξι μήνες και μου έδωσαν επιπλέον κίνητρο και ενέργεια αυτές τις δύο εβδομάδες στην Αυστραλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Νόλε».

Ο τίτλος στην Αυστραλία ήταν ο όγδοος σε Grand Slam και ο πέμπτος στη Μελβούρνη.

No comments so far.

Be first to leave comment below.