Youmag.gr
Ράφαελ Ναδάλ: «Ένιωσα ότι θα πέσω κάτω» Ράφαελ Ναδάλ: «Ένιωσα ότι θα πέσω κάτω»
Ότι και να πει κανείς για τον Ράφαελ Ναδάλ είναι πολύ λίγο. Μπορεί απέναντι του εκτός από έναν άκρως ικανό αντίπαλο, να είχε τον…... Ράφαελ Ναδάλ: «Ένιωσα ότι θα πέσω κάτω»

Ότι και να πει κανείς για τον Ράφαελ Ναδάλ είναι πολύ λίγο.

Μπορεί απέναντι του εκτός από έναν άκρως ικανό αντίπαλο, να είχε τον… κακό του εαυτό και τα προβλήματα φυσικής κατάστασης, ωστόσο ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τιμ Σμίτσεκ (6-2, 3-6, 6-7(2), 6-3, 7-5) και να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες του για τίτλο στο Νησί στο το Australian Open.

«Ο καιρός ήταν διαφορετικός σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Υπήρχε πολύ υγρασία. Όμως και πάλι δεν έπρεπε να κουραστω μετά από 40 λεπτά. Νιώθω τυχερός που κατάφερα να τελειώσω το ματς και να βρω έναν τρόπο να κερδίσω. Στο τέλος του 1ου σετ, ένιωσα το σώμα μου πολύ κουρασμένο. Ανησύχησα. Μετά όταν σέρβιρα για το 3ο σετ, σχεδόν έκανα εμετό. Υπέφερα πολύ μέσα στο court για 3,5 ώρες. Υπέφερα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Ναδάλ.

«Ήμουν πολύ κοντά στο να μην συνεχίσω. Ζαλιζόμουν. Ένιωσα ότι θα πέσω κάτω», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ισπανός.

«Ήταν πολύ ξεχωριστό ματς για μένα σήμερα. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ράφα δεν ήταν στα καλύτερά του. Όμως, αυτό δείχνει τι σπουδαίος τενίστας και πρωταθλητής είναι επειδή ήταν άρρωστος και δεν έπαιζε καλά. Δεν μπορούσε να βγάλει το γνωστό του παιχνίδι αλλά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει. Του βγάζω το καπέλο. Γι’αυτό είναι από τους καλύτερους στον κόσμο», τόνισε από την πλευρά του ο 27χρονος Αμερικανός, «βγάζοντας» το καπέλο στον Ναδάλ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.