Youmag.gr
Φερνάντο Αλόνσο: Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα. Φερνάντο Αλόνσο: Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα.
Είναι η δεύτερη θητεία του Φερνάντο Αλόνσο στη McLaren, με τον Ισπανό να ανυπομονεί να ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν και να δηλώνει αισιόδοξος... Φερνάντο Αλόνσο: Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα.

Είναι η δεύτερη θητεία του Φερνάντο Αλόνσο στη McLaren, με τον Ισπανό να ανυπομονεί να ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν και να δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του.

Το 2007, η συνεργασία Αλόνσο και McLaren δεν ήταν ήταν και η ιδανικότερη και ως εκ τούτου δεν είχε κρατήσει για περισσότερο από μία σεζόν, με το ενδεχόμενο πάντως εφέτος να είναι ιδιαιτέρως αποδοτική με τον έμπειρο «πιλότο» να κατακτά τον τίτλο των οδηγών.

Ο Αλόνσο, όπως άλλωστε και όλοι οι άνθρωποι του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος, βρισκόταν θεωρητικά σε διακοπές, όμως δε σταμάτησε να προπονείται, διότι θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Και πιστεύει ότι η McLaren μπορεί να παρουσιαστεί δυνατή και να πάει εφέτος ψηλά.

«Παρόλο που οι χειμερινές διακοπές είναι ευκαιρία για ξεκούραση και αποφόρτιση από τους αγώνες, το κίνητρό μου ήταν μεγάλο καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια.

Έκανα πολύ προπόνηση και γυμναστική για να διατηρηθώ στο υψηλότερο δυνατό σημείο φυσικής κατάστασης και δούλεψα σκληρά στην προετοιμασία της νέας McLaren. Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα ή περισσότερο έτοιμος για το ξεκίνημα μίας σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Αλόνσο.

No comments so far.

Be first to leave comment below.